De winter staat voor de deur. Het belooft er eentje te worden waarin we bewuster zullen moeten omgaan met energie om te vermijden dat er straks bepaalde regio’s zonder stroom zouden worden gezet.

Hoe zit dat met uw verzekeringen?
Levering van stroom is geen waarborg. De brandverzekering of exploitatieverliesverzekering (voor ondernemers) komt alleen tussen voor toevallig gedekte incidenten. Een aangekondigde stroomonderbreking van 2 tot 3 uur, valt hier niet onder. Dat is een verzekeringsprincipe dat Fidea respecteert, net zoals de verzekeringssector dat doet. De polisvoorwaarden blijven van kracht.

Meer informatie?
Kom dan zeker eens langs op ons kantoor, graag geven we u hierover meer informatie. Ook in de reportage, die op 18 september in Z Insurance op Kanaal Z werd uitgezonden kunt u meer vernemen over hoe u omgaat met de eventuele aangekondigde stroomonderbrekingen.

1254
Fidea geeft u graag vanaf nu zo veel mogelijk tips!
Via de site van www.elit3.be (voor Fidea’s totaalcliënten) en Facebook geven wij in december haast elke dag een nuttige tip mee. Ons advies aan u? Volg deze campagne en deel de tips zo veel mogelijk verder binnen uw eigen sociaal netwerk! Wie weet komen we allemaal op die manier zo optimaal mogelijk de koude wintermaanden door.

Hebt u zelf een nuttige tip?
Blijf er niet mee zitten en deel die met ons. Dat kan via Facebook of via een mailtje naar marketing@fidea.be. Vermeld er duidelijk uw naam duidelijk met woonplaats bij met een goedkeuring voor publicatie via Facebook of onze nieuwslijnen. Want, nuttige tips delen wij graag verder! Met dank!

Bron: Fidea http://www.fidea.be/